• Идни Ученици

  Ако верувате дека можете да го освоите светот со своите знаења тогаш бидете дел од нашиот тим.

 • Нашата Заедница

  Нашата огромна заедница на ученици сака да го промени светот кон подобро заедно со нас.

 • Најдобри Програми

  Ние сме посветени на истражување и обезбедување на најдобрите наставни програми за нашите ученици.

 • Флексибилно Време

  Работата во смени, овозможува да бидете целосно мобилни и да го искористите Вашето слободно време до максимум.

ДОБРЕДОЈДОВТЕ

Порака од училиштето.

124

понудени предмети

45

предавални

57

високо обучени наставници

800

ученици

ОБРАЗОВНИ ПРОФИЛИ

Во СОУ “Љупчо Сантов” се нудат два образовни профили:

ГИМНАЗИСКО ОБРАЗОВАНИЕЕКОНОМСКИ ТЕХНИЧАР

ЗОШТО ДА НЕ ИЗБЕРЕТЕ ТОКМУ НАС?

СОУ “Љупчо Сантов” Кочани …….

Интелектуален Развој

Посебно внимание посветуваме на Вашиот интелектуален развој. Имаме специјални програми само за да го развиеме интелектот кај децата.

Генератор на Идеи

Ние веруваме дека идеите можат да го променат животот и затоа нашиот наставен план е развиен за поттикнување на нови …

Глобално Образование

Ние веруваме дека образованието треба да има глобален дострел и затоа сме подготвени за светот.

Почитувана Диплома

Ние нудиме високо почитувана диплома, кој е високо прифатена од страна на домашните и странските универзитети.

УСПЕШНИ ПРИКАЗНИ НА НАШИТЕ УЧЕНИЦИ

Подолу е она што нашите студенти имаат да кажат за нас

 • Мислење и став за училиштето ………

  Ивана Иванова
 • Опис и мислење за училиштето …………………………

  Никола Николов