Пополнете ја формата и испратете ги Вашите прашања или коментари:

e-mail:
ljsantov[at]yahoo.com
Веб страна:
www.santov.mk

Работно време: 07:15-19:30ч. пон.-пет.

Телефон: + 389 (0) 33 271 246;
Факс: +389 (0) 33 271 598;

Адреса: Бул. “Глигор Апостолов – Гочо” бр. 31

2300 Кочани, Р. Македонија